Motanel Tutorials - Regulament 
AcasaAcasa  RegulamentRegulament  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Regulamentul general al forumului
Regulament


Odata inregistrat pe acest forum, inseamna ca membrul respectiv a citit regulamntul si este de acord cu regulile mentionate mai jos si cu sanctiunile afisate in spatele imaginilor cu semnul intrebari.


REGULI:

Sanctiune Postarea de link-uri catre un site, blog sau forum propriu este interzisa. Insa sunt permise link-urile catre site-uri cunoscute in toata lumea, cum ar fi motoarele de cautare, site-urile de gazduire gratuita al imaginilor, videoclipurilor, documentelor tip psd, txt, js, jar, css, din clasa html, php.

Sanctiune Incercati sa nu folositi limbaj de messenger/chat si ma refer la cuvintele prescurtate sau litere adaugate care nici macar nu-si au rost, cum ar fi: scz, pt, bv, brb, wtf, gg, gj, nb, wb, dnd, etc. Sau inlocuirea literelor ţ din t cu tz si ş din s cu sh. Mai sunt interzise inlocuirea literei "c cu k sau tu cu u si asa mai departe. Prin urmare astfel de limbaj nu este permis, deoarece atuni cand cineva doreste sa traduca o pagina respectiva din limba romana in limba engleza, limbajul de messenger/chat nu va putea fi tradus corect

Sanctiune In cazul in care doriti sa adugati ceva la topiul facut sau comentariul postat la un anume topic, folositiva de butonul EDITEAZA. Nu faceti dublu-post daca nu au trecut 24 de ore de la primul comentariu la topicul respectiv. Dublu post inseamna ca postati un mesaj unul dupa altul fara ca cineva sa fi postat dupa primul mesaj postat de dumneavoastra.

Sanctiune Incercati sa comentati in minim 3 cuvinte pentru a nu considera ca faceti spam. Daca nu aveti nimic de spus nu comentati in prostie doar sa faceti +un mesaj. Comentati numai in cazul in care chiar aveti ceva de spus. Si nu va abateti de la subiect.

Sanctiune Orice topic cu privire la: Sugestii, Ideei, Ajutor, Intrebari, Reclamatii, Plangeri cat si Cereri, trebuie sa aiba un titlu in care sa fie afisat in mare parte ceea ce contine topicul sau despre ce este vorba, pentru a putea fi gasit prin sistemul de cautare al comunitati.

Sanctiune Nu folositi limbaj vulgar pe forum, pe chat sau prin mesagerie privata. Nu faceti atac la persoana. Membrul ofensat, poate depune plangere in potriva dumneavoastra, astfel incat un Administrator sau Moderator sa poata lua masuri.

Sanctiune Nu deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, nu postati un subiect in doua topicuri. Nu postati mai multe subiecte intr-un singur topic. Un topic un subiect.

Sanctiune Nu va postati datele de contact in topicuri cu intentia de a fi contactat, fie prin mesagerie privata fie prin program de messenger sau email pentru a oferi suportul care trebuie oferit pe forum.

Sanctiune Manelele, filmele (cu sau fara caracter pornografic), programele, aplicatiile hack/crack cat si tutorialele hack/crack, sunt interzise pe acest forum.

Sanctiune Rog membri sa inceteze sa mai multumeasca la fiecare comentariu scris la topicul facut de ei. Puteti raspunde numai in cazul in care membrul care a comentat subiectul dumneavoastra, are o intrebare, o nelamurire sau cand considerati ca nu are dreptate in privinta acelui topic. Pentru orice tentativa de multumire aveti pozitionat in partea dreapta a topicului facut de dumneavoastra, butonul Multumesc pe care il puteti apasa.

Sanctiune Nu sunt permise folosirea culorilor in mesaje. Ele pot fi folosite doar atunci cand doriti sa scoateti un cuvant sau doua in evidenta, si mai pot fi folosite si in tutoriale. Insa nu sunt admise atunci cand cineva comenteaza sau deschide un subiect si coloreaza toate cuvintele. Pentru a scoate ceva in evidenta ar fi bine daca ati folosi bold, underline si italic

Sanctiune Daca un membru creaza un topic in categoria de Cerere tutoriale si Ajutor/Intrebari cu intentia de a cere ajutor, pe care il si primeste, are la dispozitie maxim 48 de ore sa confirme ca problema a fost sau nu rezolvata.Atentie: Aceste reguli pot fi modificate oricand asa ca va rugam sa le recititi cat mai des posibil pentru a fi la curent cu noile modificari.


Reguli scrise de staff-ul MotanelTutorials.Com


Copyright © 2013 - Toate drepturile rezervate
Design creat si codat de Alexandru Miron si Stefan Patrascu